![]() |
Eramus Kapsamına Bende Girebilirmiyim ? - Yazdırılabilir Sürüm +- Erasmus Forum (http://www.erasmusum.com) +-- Forum: HoŞ & BeŞ (/forumdisplay.php?fid=42) +--- Forum: Erasmus Anıları (/forumdisplay.php?fid=45) +--- Konu: Eramus Kapsamına Bende Girebilirmiyim ? (/showthread.php?tid=1249) |
Eramus Kapsamına Bende Girebilirmiyim ? - cyrill - 11-02-2010 05:08 PM Arkadaslar ben sıteyle yenı tanıstım hazırlayan arkadaslara cok tesekkurler. Eramus yapmayı dusunuyorum ancak bazı soru(n)larımı var. Ben myo da dıs tıcaret ogrencısıyım 2. sınıftayım suan. İngilizcem iyi süper lise cıkıslıyım transkrıpt ortalamamda 3, 46... Ancak 1.sınıfın yaz tatılınde stajımı yapıp bıtırdım bu sorun olurmu. Birde eger erasmus kapsamında gıdersem okulum uzuyormu? Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım RE: Eramus Kapsamına Bende Girebilirmiyim ? - FashionDesigner - 12-02-2010 11:45 AM Selam arkadaşlar.. Sorumu nerde sorucağımı bilmiyorum umarım doğru yere sormuşumdur. Yanlış yere sorduysam da kusura bakmayın acemiyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Teşekkürler.. (: RE: Eramus Kapsamına Bende Girebilirmiyim ? - fukuşima - 13-02-2010 11:19 AM Mimar Sinan'da erasmus programı var ![]() RE: Eramus Kapsamına Bende Girebilirmiyim ? - FashionDesigner - 20-02-2010 06:01 PM Hımmm çoook teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() RE: Eramus Kapsamına Bende Girebilirmiyim ? - ergunser - 09-10-2011 08:09 PM teşekkürler |