Prag'da Staj Haziran-Eylül 2016
|
06-06-2016, 03:03 PM
|
|||
|
|||
RE: Prag'da Staj Haziran-Eylül 2016
(05-06-2016 09:27 PM)yesyesyes Yazılan:(27-05-2016 08:26 PM)prague Yazılan:(26-05-2016 07:08 PM)yesyesyes Yazılan: arkadaşlar,vfsyle başvuruyorum,yurt kalacak yer belgesinin konsolosluğa yolladığı zaman sorun çıkıyor mu? ne yapmak lazım bu durumda. ve axa sigortalarınız kabul edildi mi sorun çıkmıyor dimi Turkce olur VFS den bilgi alabilirsin |
|||
17-06-2016, 08:55 AM
|
|||
|
|||
Merhaba arkadaşlar. Ben 29 haziran - 2 eylül arasında pragta staj yapıyor olacağım. Vizeye geç başvurdum, o yüzden yeni aldım. Şirketten aldığınız kabul mektubunuz, okuldan aldığınız belgeler öğrenci programına katıldığınızı kanıtladığı için ve size bir davet söz konusu olduğu için, kısa dönem başvurularında bir problem çıkmaz. Bunlar haricinde, hesapta her gün için 100 lira ve sağlık sigortası(aig nin direk erasmus stajı için poliçesi var 3 ay 40euro) kalacağınız gün sayısından fazla yaptırırsanız, rahatlıkla alırsınız. Kalacak yer olarak, czech technical uni - strahov yurdunu ayarladım. Konaklama belgesini, konsolosluğa direk olarak gönderdiklerini söylüyorlar fakat vfs global(schengen vize konsolosluk aracı kurumu) yine de konaklamayla ilgili belge görmek isteyecektir. Garanti olması açısından yurttaki ilgiliye bastırın, elektronik olarak isteyin. Ben gelip gelmediğini kontrol edemedim, çünkü elimde belgemi götürdüm. Okuldaki belgeleriniz ve şirket belgelerinizin tarihleri vs uyuşmasına dikkat edin, okullar çoğu zaman hata yapıyorlarmış. Eğer vize vs konularında sorularınız olursa ulaşabilirsiniz. Benim kalacağım tarihler arasında orda kalan arkadaşlar da ulaşsın.
|
|||
18-06-2016, 12:06 PM
|
|||
|
|||
merhaba arkadaşlar
şuan Prag tayım.Eylül e kadar staj yapacağım. goncakucukakin@gmail.com adresimden iletişime geçebiliriz. |
|||
|