2016-2017 Güz Dönemi Masaryk Universitesi'ne gidecekler ve bilgi verebilecekler
|
26-06-2016, 04:52 PM
|
|||
|
|||
2016-2017 Güz Dönemi Masaryk Universitesi'ne gidecekler ve bilgi verebilecekler
Güz döneminde Brno'ya gidiyorum ama okulumdan benimle sadece bir kişi daha geliyor ve onunla tanışamadım, yani şimdilik tek başımayım, biraz da stresliyim bu yüzden. Başka gidenler mı?
Bir de ders seçimim biraz saçma oldu, gidip gelenler de bu konuda bilgi verebilirse çok sevinirim. |
|||
29-06-2016, 10:35 PM
|
|||
|
|||
RE: 2016-2017 Güz Dönemi Masaryk Universitesi'ne gidecekler ve bilgi verebilecekler
ben daha iki gün önce tamamladım erasmus programımı. hangi konularda sorun varsa söyle brno ve masaryk uni hakkında elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
|
|||
19-07-2016, 08:52 AM
|
|||
|
|||
RE: 2016-2017 Güz Dönemi Masaryk Universitesi'ne gidecekler ve bilgi verebilecekler
Ben de güz dönemi gidiyorum inşallah gerçi kabul belgem bir türlü elime ulaşamasa da:/
|
|||
31-08-2016, 12:29 PM
|
|||
|
|||
Arkadaşlar merhaba. Bende güz döneminde Brno'ya gideceğim. Konu ile ilgili yorumları okudum ama yine de sormak istediğim bir konu var. Ziraat Bankası bankamatik kartım var maestro-cirrus amblemli. Şimdi hibeyi bu tl hesabına aktarıp elimdeki kartla Brno'da para çekebileceğim atm mevcut mu? Bir de Brno'da kıyafet/ayakkabı fiyatları nasıl? Malum kışlıklar/bot vs. çok yer kaplıyor. Belki bazı şeyleri oradan alırım diye düşündüm
|
|||
08-09-2016, 04:31 AM
|
|||
|
|||
(31-08-2016 12:29 PM)sinemx Yazılan: Arkadaşlar merhaba. Bende güz döneminde Brno'ya gideceğim. Konu ile ilgili yorumları okudum ama yine de sormak istediğim bir konu var. Ziraat Bankası bankamatik kartım var maestro-cirrus amblemli. Şimdi hibeyi bu tl hesabına aktarıp elimdeki kartla Brno'da para çekebileceğim atm mevcut mu? Bir de Brno'da kıyafet/ayakkabı fiyatları nasıl? Malum kışlıklar/bot vs. çok yer kaplıyor. Belki bazı şeyleri oradan alırım diye düşündüm Söylediğiniz şekilde Brno dan hemen hemen bütün ATM lerden paranızı çekebilirsiniz ancak kesinti olur demedi demeyin Ayrıca Çek Cumhuriyeti'nde giyim ucuz değil Türkiye'de daha az paraya daha kaliteli giyiniyorsunuz. |
|||
|