Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çek vizesi hakkında acil yardım kaç güne çıkıyor ???
04-08-2016, 02:03 PM
RE: çek vizesi hakkında acil yardım kaç güne çıkıyor ???
Benimde aynı şekilde 17 ağustosta vize randevum var, ders başlangıcı 12 eylül ve vizeyi Ankara'dan alacağım. Ben, erasmus öğrencilerinin kabul mektubunda yazan tarih yakınsa yardımcı olduklarını duydum 40 gün değil de daha kısa bir süre de çıkabilir, öyle umut ediyorum. Ayrıca benim gittiğim üniversiteye vsb-tuo daha önceden gitmiş biriyle konuştum, onun bir arkadaşı vize yüzünden 1bucuk hafta geç gitmiş sorun olmamış. Vize durumumuzu açıklayıp haber vermemiz gerekiyor. Yurt da aynı şekilde. Ama yine de çok stresli bir iş malesef.

Ayrıca, accommodation belgesi ankaraya gönderildi demişti bana çekteki yurt sorumlusu ama Ankara ya ulaşıp ulaşmadığını nerden öğreneceğim, bilmiyorum Sad Arıyorum elçiliği kaç gündür ama açmıyorlar telefonu. Accommodation belgeniz gönderildi denen insanların, vizeye gittiklerinde sorun yaşayabildiklerini falan okudum forumda. Zaten zar zor bi randevu almışız malesef geç tarihte bi de, o da boşa gitmese bari.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-08-2016, 07:15 PM
(04-08-2016 02:03 PM)edaceda Yazılan:  Benimde aynı şekilde 17 ağustosta vize randevum var, ders başlangıcı 12 eylül ve vizeyi Ankara'dan alacağım. Ben, erasmus öğrencilerinin kabul mektubunda yazan tarih yakınsa yardımcı olduklarını duydum 40 gün değil de daha kısa bir süre de çıkabilir, öyle umut ediyorum. Ayrıca benim gittiğim üniversiteye vsb-tuo daha önceden gitmiş biriyle konuştum, onun bir arkadaşı vize yüzünden 1bucuk hafta geç gitmiş sorun olmamış. Vize durumumuzu açıklayıp haber vermemiz gerekiyor. Yurt da aynı şekilde. Ama yine de çok stresli bir iş malesef.

Ayrıca, accommodation belgesi ankaraya gönderildi demişti bana çekteki yurt sorumlusu ama Ankara ya ulaşıp ulaşmadığını nerden öğreneceğim, bilmiyorum Sad Arıyorum elçiliği kaç gündür ama açmıyorlar telefonu. Accommodation belgeniz gönderildi denen insanların, vizeye gittiklerinde sorun yaşayabildiklerini falan okudum forumda. Zaten zar zor bi randevu almışız malesef geç tarihte bi de, o da boşa gitmese bari.

Accommodation belgem geldi mi diye konsolosluga mail at kesin. Belge konsolosluga gelmeden vize basvurunu yapmiyorlar. Sitelerinde mail adresi mevcut.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-08-2016, 12:32 PM
(04-08-2016 07:15 PM)m.kadir Yazılan:  
(04-08-2016 02:03 PM)edaceda Yazılan:  Benimde aynı şekilde 17 ağustosta vize randevum var, ders başlangıcı 12 eylül ve vizeyi Ankara'dan alacağım. Ben, erasmus öğrencilerinin kabul mektubunda yazan tarih yakınsa yardımcı olduklarını duydum 40 gün değil de daha kısa bir süre de çıkabilir, öyle umut ediyorum. Ayrıca benim gittiğim üniversiteye vsb-tuo daha önceden gitmiş biriyle konuştum, onun bir arkadaşı vize yüzünden 1bucuk hafta geç gitmiş sorun olmamış. Vize durumumuzu açıklayıp haber vermemiz gerekiyor. Yurt da aynı şekilde. Ama yine de çok stresli bir iş malesef.

Accommodation belgem geldi mi diye konsolosluga mail at kesin. Belge konsolosluga gelmeden vize basvurunu yapmiyorlar. Sitelerinde mail adresi mevcut.

Daha önce attığım maile cevap gelmedi malesef. Maili ingilizce mi atmak gerekiyor acaba?

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-08-2016, 01:04 PM
(05-08-2016 12:32 PM)edaceda Yazılan:  
(04-08-2016 07:15 PM)m.kadir Yazılan:  

Daha önce attığım maile cevap gelmedi malesef. Maili ingilizce mi atmak gerekiyor acaba?

Yok ingilizce atman gerekmiyor da normalde cevaplarlar aslinda. Sen en iyisi bi daha at. Su maile atacaksın consulate_ankara@mzv.cz

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
05-08-2016, 05:59 PM

Yok ingilizce atman gerekmiyor da normalde cevaplarlar aslinda. Sen en iyisi bi daha at. Su maile atacaksın consulate_ankara@mzv.cz
[/quote]

Oraya atmıştım zaten, tekrar attım cevaplarlar umarım. Teşekkürler

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Uzun süreli Çek Vizesi hk. bbilen 1 4,148 31-01-2019 05:10 PM
Son Mesaj: ertan2002
  Vizesi çıkan var mı? kerem96 5 7,408 20-09-2018 11:19 AM
Son Mesaj: berlack
  Vizesi Onaylanan var mı ? anilkcs 15 15,329 29-06-2018 01:05 PM
Son Mesaj: eraydemir
  Brno University of Technology Yurt Depozito Gönderimi Hakkında mühendismustafa 2 4,183 05-08-2017 12:41 AM
  Seyahat Sağlık Sigortası Hakkında Niflheim 0 2,960 20-07-2017 02:48 PM
Son Mesaj: Niflheim
  Kısa-Uzun Vize Çıkış Süreleri Hakkında Yardım Lazım Sel.in 6 8,304 14-07-2017 06:37 PM
  Vize İçin İstenen Diploma Hakkında CRPB 0 3,268 26-05-2017 10:23 AM
Son Mesaj: CRPB
  Vizesi çıkanlar kırık.33 10 10,776 06-02-2017 03:33 PM
Son Mesaj: elano52
  TR-CZ111 Hakkında Benngisu 3 4,624 16-01-2017 11:41 PM
  ÇEK VİZESİ-YEŞİL PASAPORT SnowOwl 3 4,855 16-01-2017 07:51 PM

Forum Atla: