Brno University of Technology Yurt Depozito Gönderimi Hakkında
|
04-08-2017, 08:41 PM
(Bu Mesaj 04-08-2017 08:44 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : mühendismustafa.)
|
|||
|
|||
Brno University of Technology Yurt Depozito Gönderimi Hakkında
Merhaba arkadaşlar, 25 Ağustos tarihine kadar yurt depozito ücretini göndermeliyim. Bugün PTT'ye gittiğimde bana UPT ile yurt dışına para gönderme formu verdi görevli ve formu doldurdum. Formda alıcının telefon numarasın yer almasının zorunlu olduğunu söyledi görevli ve elimde yazabileceğim telefon numarası olmadığı için gönderemeden geri döndüm. Görevli de daha önce gönderim yapmamış bu şekilde ve biraz tereddüt içerisindeydi benimle konuşurken. Ben de tereddüt etmeye başladım bir yanlışlık olma ihtimaline karşı. Kısacası, yurt parasını gönderen var mı? Var ise, en sağlıklı gönderme şekli nasıldır? Yardımcı olabilirseniz çok iyi olur.
|
|||
04-08-2017, 11:57 PM
|
|||
|
|||
RE: Brno University of Technology Yurt Depozito Gönderimi Hakkında
Up! Up! 24 Ağustosta benim deadline. Nasıl göndericez bu depozitoyu en az para kesimiyle.
|
|||
05-08-2017, 12:41 AM
|
|||
|
|||
RE: Brno University of Technology Yurt Depozito Gönderimi Hakkında
yurt icin depozito degil de vize icin para göstermem gerekiyordu o zamanin parasiyla 55 bin tl olmasi lazim, is bankasi araciligi ile göndermistim ve 120 tl masraf ödemistim. Gönderdigim paraya oranla gayet iyiydi. Duyduguma göre en uygun garanti bankasi yapiyor. Bir de online islemlerle yaparsan daha uygun olur. Gönderirken zaten ne kadar masrafi olacagini sistem gösteriyor. Ben y.disindan turkiye ye para gönderdigimde 22 frank ödüyorum, o da 80 tl falan ediyor sanirim.
|
|||
|