Portekiz Erasmus Bilgi
|
26-09-2017, 02:22 PM
|
|||
|
|||
Portekiz Erasmus Bilgi
Merhabalar öncelikle,
İstanbul Gelişim Üniversitesi Lojistik 4. Sınıf öğrencisiyim Bahar döneminde büyük bir ihtimalle Portekizde bulunacağım. Daha önce gitmiş olan yada bilgi sahibi olan arkadaşların beni aydınlatmasını rica edeceğim. İlk olarak Portekiz de Erasmus öğrencisi olarak bulunmanın faydaları nelerdir?(Ev,ulaşım,İngilizce,masraf) Dil olarak İstanbulda eğitim alıyorum fakat yeterli seviye de değil, amacım Erasmustan ziyade İngilizce dil bilgimi geliştirmek, bana yararlı olabilecek midir sizce? Erasmus öğrencilerine hocalar bir kolaylık yardım vs sağlıyor mu üniversitelerde? Dönemimi de uzatmak istememekteyim, kendime güvenim ve inancım var. Gitmiş olan arkadaşlar daha net yardımcı olacaktır; Sizlerin geri dönüş ve önerilerine ihtiyacım olacak, şimdiden yardım edecek olanlara teşekkür ediyorum. ![]() |
|||
17-10-2017, 10:22 PM
|
|||
|
|||
RE: Portekiz Erasmus Bilgi
facede portekizde erasmus grubu var oradan da bilgi alabilirsin. Şu anda coimbradayım. duyduğuma göre benimde coimbrada gördüğüm ders dilleri portekizce olabiliyor. Gideceğin üniversiteye gitmişlerden öğrenmelisin. İngilizce konusunda ben de senin gibiyim geliştirmeye çalışıyorum bu biraz sana kalmış
|
|||