Derecelendir
  • 0 Oylar - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Irlanda ya gelmeden okuyunuz.
29-04-2013, 03:49 PM
RE: Irlanda ya gelmeden okuyunuz.
buzz-e, merhaba, benim merak ettiğim İrlanda'ya gelerek iş bulup oturum almak mümkün müdür? Ben Polonya'da öğrenciyim 1 yıldır oturumla kalıyorum. Daha once bir-iki firmayla Türkiye'deyken görüştüm ama çalışma izni sorunu olmuştu.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
13-06-2013, 08:02 AM (Bu Mesaj 13-06-2013 08:06 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : ScalaMs.)
(29-04-2013 10:51 AM)burakguner Yazılan:  Merhaba,

Ben Burak GÜNER

Siteye İRLANDA ile ilgili bilgi ararken rasladım. Vize başvurusunda bulundum. 6 aylık bir dil kusuna kaydımı yaptırdım. İsteğim orasıyla ilgili mümkün oldukça bilgi toplayabilmek. Öğrenci hayatı yaşam şartları nasıldır. Konaklama için ilk ay aile yanında kalacağım. Sonrası için bana yardımcı olabilecek tavsiye verebilecek olan arkadaş var mıdır? Ayrıca özellikle merak ettiğim bir konu şu; haftada 20 saat çalışma iznim olacak. Orada harçlığımı çıkaracak kadar basit işler bulma olasılığım nedir acaba (dilim intermadiate çıkar). Şuan irlanda da olan iletişime geçebileceğim arkadaş var mı?

Yardım olursanız çok minnettar kalırım.

Merhaba dostum bende ingilizce eğitimi için gideceğim haftaya oradayım vizemi aldım. sen gittin mi acaba.

Ben Burak GÜNER

Siteye İRLANDA ile ilgili bilgi ararken rasladım. Vize başvurusunda bulundum. 6 aylık bir dil kusuna kaydımı yaptırdım. İsteğim orasıyla ilgili mümkün oldukça bilgi toplayabilmek. Öğrenci hayatı yaşam şartları nasıldır. Konaklama için ilk ay aile yanında kalacağım. Sonrası için bana yardımcı olabilecek tavsiye verebilecek olan arkadaş var mıdır? Ayrıca özellikle merak ettiğim bir konu şu; haftada 20 saat çalışma iznim olacak. Orada harçlığımı çıkaracak kadar basit işler bulma olasılığım nedir acaba (dilim intermadiate çıkar). Şuan irlanda da olan iletişime geçebileceğim arkadaş var mı?

Merhaba dostum bende ingilizce eğitimi için gideceğim haftaya oradayım vizemi aldım. sen gittin mi acaba.

Ben Burak GÜNER

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
04-12-2013, 12:45 PM
merhaba ben irlandaya erasmusa gideceğim ikinci dönem. DCU dan kabul mektubumuda aldım ve buradaki okulumn ingilizce yeterliliğini kabul etti merak ettiğim şey vize başvurusunda illa toefl yada benzeri bir sınav isterler mi? ben konsolosluğu aradığımda hayır gerekmez dediler ama daha sonra sıkıntı çıkartıp vizeyi askıya alabiliyorlarmıs

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
22-01-2014, 04:37 PM
Starwood Hotels & Resorts, Cork - İrlanda ofisi için Seyahat ve Turizm sektöründe Türkçe dil konusan eleman ariyor! Sanal Kariyer Günleriplatform üzerinde, 19 Şubat tarihinde tüm Türkçe konusan eleman’larını aramak haldedir.

Gelin ve 19 Şubat tarihinde İşverenlerle online karşılaşın!

Sanal Kariyer Günleri dijital iş bulmak sektöründe bir yeni fırsat’tir - iş arama süresi ve enerji tasarrufu iş pozisyonları için başvuruda en etkiliyoludur.

Bu 3D platformulan kendi evinizin konforunda Starwood'ın işverenler ile sohbet edebiliyorsunuz, digital offislerini ziyaret edebiliyorsunuz, İş hakkinda belgelri indirebiliyorsunuz, ve iş için başvurabiliyorsunuz.

Beklemeyin ve aşağıdaki web sitesini ziyaret edin ki kayıtınızı yapabilesiniz:

http://www.virtualcareerdays.com/En/starwood
.
Teşekkürler,

Starwood Hotels & Resorts is recruiting for Customer Service/Call Centre professionals with ether Turkish language skills within the Travel and Tourism industry for their office in Cork, all in one day via the Virtual Career Days platform.

Come and meet their recruiters online on 19th February. Don't wait and register through the below link:

http://www.virtualcareerdays.com/En/starwood

The Virtual Career Days is the newest innovation in the digital recruitment industry – It is the most effective way to interact with companies and apply for job positions saving you time and energy in your job search. The 3D platform will allow you to chat with Starwood’s recruiters, visit their virtual stand, download documentation and apply for job opportunities with Starwood in Cork, Ireland from the comfort of your home.
[/align]

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
18-07-2014, 01:01 AM
irlanda da 6 ay egitim almayı düşünüyorum okul adı emerald yani danışmanlık şirketinin özellikle önerdigi diyelim atlas dil okulu,griffith college de diger seçenekler dahilinde öncelikle intermediate(orta) seviyesine sahibim dublin de bir ögrenci aylık ortalama kaç euro ile geçinebilir sigara içen ve içmeyen olarak yorumlarsak iş bulma durumları kazancları nedir? kiralar ne kadar dır okul ve ucuz kiralanan ev varsayımında bulusursak ne kadar mesafe ortalama? ben bu yıl maliye bölümünden mezun oldum banka finans alanında iş bulabilirme ihtimalim var mıdır? öncelikle bu yazdıgımı ilginip okuyan ve cevap verme zahmetinde bulunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  İRLANDA DİL EĞİTİMİ Mete.emre 0 13,628 04-12-2017 05:53 PM
Son Mesaj: Mete.emre
  İRLANDA/CORK ERASMUS STAJI-2015 YAZ Şehmus Aksoy 4 12,840 19-04-2016 05:15 PM
Son Mesaj: ceylankarakus
  irlanda a furkan1 0 4,497 25-09-2015 07:11 PM
Son Mesaj: furkan1
Exclamation İRLANDA HAKKINDA HERŞEYİ SORABİLİRSİNİZ young_hakan 26 63,070 05-12-2014 06:54 PM
Son Mesaj: sunshine-2014
  İrlanda para çekme Erman19 2 9,669 18-10-2014 02:40 PM
Son Mesaj: nezih
Question Arkadaşlarr 2012-2013 Irlanda' ya gidecek olan war mı? cuneyt35 11 21,728 18-07-2014 12:50 AM
Son Mesaj: klitchko
  İrlanda?? Sezen^^ 23 57,272 17-11-2013 04:53 PM
Son Mesaj: warr
  work and study irlanda mranasebastian 0 7,925 09-09-2013 12:16 AM
Son Mesaj: mranasebastian
  irlanda vizesi alicenah.karakol 1 8,927 05-08-2013 06:13 PM
Son Mesaj: sylars
  Erasmus Staj İrlanda vagueness 4 18,351 02-07-2013 01:43 PM
Son Mesaj: karabuk_78

Forum Atla: