Derecelendir
  • 1 Oylar - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erasmus özlemi
06-09-2012, 06:46 PM (Bu Mesaj 06-02-2013 11:21 AM değiştirilmiştir. Değiştiren : Attalia.)
Erasmus özlemi
Bir arkadas forumda 'gitmeden önce planinizi iyi yapin'demisti. Dogru soylemis. Her seyim planliydi.Gittigim ülkede 4 ay erasmus yaptim 7 ay kaldim dersleri birakin okulun yolunu unuttum bazen.cok farkli ülkelerden 200den fazla arkadas edindim,11 ülke gezdim, bildigim dilleri gelistirdim bir de yeni dil ogrendim. Yemekler,partiler yaptim,evde kaldigim her gece cikip baska bir arkadasimi ziyaret ettim.
Bir hafta sonra varsovaya gidiyorum. Oradan da ankaraya,okuluma.
Erasmusu özleyecegim.

Gidenlere önerim, planinizi iyi yapin.
Yoksa geldiginiz gibi dönersiniz.

Edit: Bologna sürecinden ötürü 2.defa Erasmus hakkı doğdu,yine Almanya yolcusuyum.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
06-09-2012, 07:58 PM
RE: Erasmus özlemi
O zamn sende vizeni uzatmısındır. Benim vizem az çıktı ve 1 ay kadar artırmak istiyorum çek cumhuriyeti için Eğer bir bilgin varsa çok sevinirim..

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
26-12-2013, 07:19 PM
İkinci Erasmus'umu Leipzig Üniversitesi'nde yaptım. Dönüşümün üzerinden dört ay geçti ve gidenlere önerim derslerinizden kalsanız dahi, hedeflediğiniz dili iyi öğrenmeye bakın, bunun yanında gezi planlarınızı gitmeden önce yapın. 17 ülkeyi gezdim, bir daha asla elde edemeyeceğim bir fırsattı. Nacizane ümidim, herkes istediği hedeflediği başarıya ulaşır, umarım.
Saygılar

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
20-06-2014, 01:01 PM
Ahhhhh Erasmus Ahhhhhh çok özledim beeeee ;(

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-10-2021, 07:57 PM
Bologna süreci nedeniyle dünyada -üniversite yetkilisinin bana iletmiş olduğu bilgi dahilinde- ilk kez birine öncü olarak hak görülen üstelik burslu olan 2. Erasmus hakkımı kullanan birisi olarak uzun sene sonra bu forumu hatırlayıp iki satır yazmak istedim.
Birinden 8
Diğerinden 9 sene geçmiş
5 yabancı dili yalayıp yutmuş, çok büyük işlere imza atmış biri olma başarımı şüphesiz okulum ve bana sunulan Erasmus hakkı nedeniyle olduğunu söyleyebilirim.
Bu dünyada iki şeye çok inanıyorum.
Birisi ölümün gerçeği bir diğeri ise algı.
Erasmus benim ufkumu geliştirmekle kalmadı hayatımızın her noktasındaki başlangıçlara ön ayak olan algı olgusunu iyi aşıladı.
Algınız ufkunuz kadar sınırsız olmalı ki yaptığınız her işte en iyi seviyeyi yakalayın değerli öğrenciler.
Teşekkürler Türkiyem, teşekkürler Erasmus…
Sağlıcakla kalın.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Görüntüleyenler: Son Mesaj
  Seker kivaminda Bir Erasmus Hikayesi…!!! spain61 21 46,937 09-03-2015 01:45 PM
Son Mesaj: vetmario
  Erasmus Bakis Acisi Lovelyme 0 4,781 28-11-2014 04:17 AM
Son Mesaj: Lovelyme
  ERASMUS STAJ HAREKETLILIGI cakkan 5 13,838 02-02-2011 02:18 PM
Son Mesaj: Kaanowski

Forum Atla: