Derecelendir
  • 4 Oylar - 5 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erasmusun hayatimiza kattiklari
30-07-2013, 01:29 PM
RE: Erasmusun hayatimiza kattiklari
Erasmus hayatıma ne kattı diye sorarsam kendime, belki de bir daha elime geçmeyecek olan bu denli uzun bir süre yurt dışında kalma ve hayata ve yaşadığımız yere farklı bakma fırsatı verdi. Erasmustan döndükten beri hep bir seyahat dürtüsü hep bir oturduğu yerde oturamama hastalığı başladı. Her gün akşama kadar Litvanca siteler, gazeteler okumaya başladım özledikçe. Kafam başka yerde, vücudum başka yerde kaldı. Kafamı burdaki hayatıma %100 veremiyorum artık. Burda iyi bir işim var Türkiye'de ama işte kafa orda kaldı, fırsat bulunca gidiyorum. Bazen keşke diyorum madem oralarda kalamayacaktım, o tarz bir hayat yaşayamayacaktım. Türkiye'de yaşadığım için Türkiye gerçeklerini kabul etmek zorunda kalacaktım. Diyorum ki gitmesemiydim acaba. Şimdi TR'deki bazı şeyler bana daha fazla acı veriyor. Ama yaşamak zorundayım. Gittiğim ülke çok mu ileri bir ülkeydi belki hayır ama saygı unusuru evet orda da ağır basıyordu.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
16-04-2014, 01:53 PM
DrErasmus satır satır okudum yazdıklarını ve ne yalan söyleyeyim birçok yerde çok duygulandım. Ne kadar da güzel ve içten anlatmışsın yaşadıklarını... Gerçeklikleri de bir o kadar çarpıcı dile getirmişsin. Eline diline sağlık.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
08-11-2014, 06:30 PM
Hocam gercekten bravo Smile bende cok etkilendim.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
03-02-2015, 05:52 PM
Arkadaslar Merhaba,
Spain61 ve DrErasmus nick isimleri bana aittir. Dolayisi ile yazmis oldugum iki yazida bana yani Spain61'e ait. Ilk yazimi yani (Seker kivaminda Bir Erasmus Hikayesi…!!!) kisa olmasi sizin skilmanizdan korktugum icindi uzatmak istemedim. Ama okur kitlesi 20.000'e dayaninca uzunca bir yaziya gerek oldugunu anladim ve ikincisini yazdim (Erasmusun hayatimiza kattiklari). Mesajlariniza cevap yazaadim ama özelden mesaj atanlara gördükce elimden geldikce hepsini cevaplamaya calistim.
Bu iki yazidan sonra O kadar cok mesaj, cesaret ve tebrik mesajlari aldimki, gercekten ilginize ve güzel mesajlarina cok TESEKKÜR ediyorum!
Bir yazi daha yazmak düsüncesi var aklimda ama hem zamaninin hem ilham'in gelmesini bekliyoruz efendim, yazimizin zihinlerinizde daha tat bir tat birakmasi icin...
Herkese hayat mücadelesinde basarilar diliyor tekrar ilginize tesekkür ediyorum..

siempre hay alguien que te espera...Herzaman seni bekleyen birisi birseyler vardir..
Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
22-08-2016, 12:04 AM
Çok teşekkürler, anlayabiliyorum seni çünkü böyle bir yolculuğa çıkmak üzereyim . . .
Korkmuyorum.

Tüm Mesajlarını Bul
Alıntı Yaparak Cevapla
« Önceki | Sonraki »

Forum Atla: